Rochii pe comanda realizate in atelier

Descopera experienta unei rochii pe comanda in atelierul Desire

Ne bucuram ca ai ajuns pe aceasta pagina si abia asteptam sa te cunoastem! Experienta realizarii unei rochii pe comanda unice, croite pentru a ti se potrivi perfect, este la doar 3 pasi distanta. Echipa Desire este pasionata de crearea de rochii personalizate si, indiferent daca ai nevoie de o rochie de mireasa sau de o rochie de ocazie, suntem gata sa o croim intocmai asa cum o visezi.

Ce spun clientele Desire

Acestia sunt pasii pentru realizarea unei rochii pe comanda:

1

Primul pas

Intalnirea initiala si discutarea design-ului

Primul pas in crearea unei rochii pe comanda este stabilirea unei intalniri cu Echipa Desire. Pentru noi este foarte important sa putem vedea prin ochii tai rochia visata, detaliile, preferintele, sa discutam impreuna viziunea si bugetul tau. Exploram impreuna stiluri, propuneri de design, trecem in revista mai multe optiuni de materiale si luam masuratorile.

2

Pasul al doilea

Alegerea materialelor si realizarea rochiei
Pasul acesta este preferatul nostru, pentru ca aici putem sa desfasuram ceea ce iubim cel mai mult: sa imbinam cu atentie dorintele tale cu experienta noastra, sa trecem totul prin filtrul creativitatii si sa incepem sa croim, pas cu pas, rochia perfecta pentru tine. In acest pas, vei avea ocazia sa alegi dintre diferite tesaturi si aplicatii si designerii nostri vor incepe realizarea rochiei.

3

Pasul al treilea

Probele si rochia croita perfect pentru tine

Pentru a ne asigura ca rochia va fi perfecta, vom programa impreuna 3 probe intermediare, pentru fiecare pas important: prima proba este pentru calibrarea tiparului, a doua o recomandam pentru verificarea detaliilor precum aplicatiile si ultima proba, cea mai asteptata de catre toate clientele, proba finala, cand te vom admira in rochia ta speciala.
In functie de calendarul evenimentelor tale, stabilim impreuna cele trei probe, pentru ca totul sa fie gata la timp.

probe rochii pe comanda

Programeaza o vizita in atelier

Lasa-ne un mesaj

Un consultant Desire Fashion te va contacta in cel mai scurt timp.