Rochii de Mireasa

Rochia de mireasă întruchipează viziunea feminității supreme, infuzată în imaginația ta, desprinsă din visurile tale și desăvârșită de emoțiile pe care le vei trăi purtând-o în ziua ta specială.

Alegerea rochiei de mireasă înseamnă mai mult decât încadrarea într-un anumit tipar: rochii de mireasă sirenă, rochii de mireasă prințesă, rochii de mireasă cu spatele gol, rochii de mireasă pe un umăr, rochii de mireasă simple sau complexe. Fiecare rochie de mireasă, scumpă sau ieftină, din mătase sau tafta, cu dantelă prețioasă sau aplicații boeme, devine specială atunci când este purtată de voi, miresele noastre reale, care nu se încadrează doar într-un anumit tipar.

Colecția de rochii de mireasă Desire este dedicata femeilor elegante și copilăroase, dulci și feminine, puternice și independente, surprinzătoare și vesele, inocente și senzuale.

Descopera colectia de rochii de mireasa, alege un model preferat si programeaza o vizita in atelierul si showroom-ul din Bucuresti. Te vom ascultă, consilia, vom fi bucuroși să te ajutăm să probezi modele variate de rochii de mireasă sau să realizăm un model unic, inspirat de visele tale, o schiță sau o fotografie.  Toate rochiile de mireasă pot fi personalizate pentru tine, pentru că tu să spui DA fără compromisuri ținutei din cea mai fericită zi din viața ta. Fiecare detaliu primește  atenție, rezultatul fiind mereu o rochie de mireasă care va surprinde esența și frumusețea unică a miresei noastre.

FILTREAZA

End of content

No more pages to load