Politica de Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului pe adresa de e-mail rochiifashion@gmail.com ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientele au obligatia de a ne informa despre intentia de a returna produsul, in ziua primirii coletului de la firma de curierat partenera.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Desire Fashion va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile de la data primirii coletului cu produsul in aceeasi stare in care a fost livrat. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

RETURNAREA BANILOR SE VA FACE INTR-UN CONT BANCAR (SPECIFICAT DE CLIENT IN NOTIFICAREA TRIMISA) !

„Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Desire Fashion.

Pentru produsele achizitionate direct din showroom, termenul de returnare este de 24 ore. Pentru produsele rezervate cu un avans, avansul reprezinta garantia si consimtamantul achizitionarii produsului/produselor si este NERETURNABIL!

Produsele care se lucreaza  pe comanda, NU SE POT RETURNA!

Produsele ce nu se mai afla pe stoc si se confectioneaza pe comanda, pot suferi mici schimbari de materiale (disponibilitatea materialelor depinde de furnizor), pastrand insa acelasi aspect si aceeasi calitate.

Desire Fashion nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. 

Produsele rezervate de catre clienti sau lasate pentru retusuri  in magazinul Desire Fashion din Calea Crangasi se vor pastra cu fara costuri suplimentare pentru o perioada de 60 de zile (calendaristice) de la data stabilita de comun acord pentru ridicare. Produsele neridicate din unitate in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate, iar clientul renunta la orice pretentie financiara.

Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.