Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Socializare
Cauta

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0 RON Vezi cos
Coşul tău este gol!

Detalii livrare

 

  • Livrarea se face prin curier si este suportata de catre client. Plata transportului este de 15-18 lei/per colet, in functie de localitatea in care se afla clientul. Livrarea se mai poate face prin posta cu taxa de transport 10 lei/per colet si termen de livrare 4-6 zile. 
  • Livrarea produselor de pe stoc se face in 1-7 zile.
  • Livrarea produselor pe comanda se face in 7-10 zile. 
  • Plata se face ramburs la primirea coletului.
 
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul coletului se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Reclamatiile ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
 
Inainte de a comanda, va rugam verificati pe site daca produsul comandat se afla in stoc sau se va aduce la comanda. In descrierea fiecarui produs este specificata disponibilitatea lui. 
Produsele aduse la comanda nu se pot returna. Verificati tabelul de masuri pentru a asigura ca masura aleasa este potrivita.
In cazul produselor aflate pe stoc, acestea se pot returna doar cu o confirmare scrisa in prealabil prin care se anunta returnarea produsului la adresa rochiifashion@gmail.com, in ziua primirii produsului. Fara o confirmare prealabila, firma isi rezerva dreptul de a nu primi produsul. Costul transportului pentru retur este suportat de catre client. Nu vor fi primite inapoi produse care prezinta urme de purtare, lipsa etichetelor sau orice deteriorare adusa produsului.
 
Fotografiile si dimensiunile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot prezenta modificari nesemnificative fata de imaginile prezentate.

©2018 RochiiFashion.ro: Rochii de seara elegante, lungi sau scurte.
Rochii de mireasa. Rochii Revelion. Optimizare Google - SANNET®.