Povestea

Desire Fashion

Povestea

Desire Fashion

Rochiile de seară și rochiile de ocazie sunt piesele vestimentare ce ocupă un loc de cinste în garderoba unei femei. Atelier Desire este specializat în crearea de rochii de ocazie, rochii de mireasă , rochii de seară și rochii pe comandă, toate desăvârșite prin pasiunea pentru feminitate și eleganță.

Poveste noastră începe în 2010, când dorința de a realiza rochii de poveste s-a transpuns în primele creații Desire. Am început cu vise mari și un boutique mic de 10 mp. În scurt timp, munca și dedicarea au avut rezultate minunate și prin recomandările clientelor mulțumite, în mai puțin de un an, ne-am extins atelierul de creație vestimentară la un spațiu de 140mp, suficient pentru a amenaja și un showroom dedicat. Aici expunem colecțiile Desire și clientele noastre apreciază în voie modele lor preferate, probând rochii de seară și rochii de mireasă realizate chiar în atelier.

Având atelierul în același spațiu, avem la dispoziție materialele prețioase și designerii dedicați mereu prezenți în locație pentru a consilia și oferi suportul lor clientelor ce își doresc realizarea unei rochii pe comandă. Fiecare creație începe cu o scânteie a imaginației ce este apoi schițata și proiectat de echipa Desire, transpusa în materiale rafinate, cu tipare complexe, și desăvârșită prin aplicații prețioase.

Fără a ne depărta nici o clipă de promisiunea eleganței și a calității făcută la început de drum, în 10 ani de activitate am realizat peste 10.000 de rochii de ocazie, rochii elegante, rochii de mireasă și rochii pe comandă, fiind alături de clientele noastre în cele mai speciale momente din viață lor.

Atelierul Desire a devenit un loc unde se scriu povești, se trăiește cu emoție și intensitate, este locul în care noi participăm cu sufletul la cele mai dragi clipe din viața clientelor noastre. Odată intra-te în atelierul nostru, domnișoarele care ne trec pragul își lucrează în atelier rochia de bal, rochia de domnișoară de onoare, rochia de cununie, rochia de mireasă, de nașă, de botez și toate rochiile pentru evenimentele dragi din viața lor. Le știm poveștile, trăim alături de ele emoția fiecărui moment și participăm sufletește la clipele lor de fericire.

Ne dorim să rămânem alături de clientele noastre, prin modele memorabile, experiențe frumoase trăite în atelierul nostru și amintiri dragi. De multe ori ne-am gândit că cele mai fericite și memorabile zile sunt cele în care te cununi, în care ești mireasă, iar pentru noi este o bucurie și o onoare să le fim alături în aceste zile și sa scriem împreună file din povestea lor de dragoste.

Fiecare experiență trăită în atelier ne da putere și ne motivează pentru că povestea să meargă mai departe.

Descoperă și tu colecțiile noastre de rochii de ocazie, rochii de seară și rochii de mireasă sau programează o vizită pentru realizarea unei rochii pe comandă, perfectă pentru orice ocazie. Atelierul Desire Fashion oferă întotdeauna o experiență completă, având mereu posibilitatea de a discuta cu un consultant care vă va putea oferi sfaturi și sugestii în funcție de stilul căutat, modelul dorit sau evenimentul pentru care te pregătești.